Here’s a few more random challenges I’ve joined lately:
A birthdaycard created w/Pink Paislee’s Sweetness. (The challenge can be seen here)
I purchased a few packages of bakers twine on etsy…loves :)
This bling is a part of the House of Three collaboration with Pink Paislee called Parisan Anthology. The whole collection is lovely..
I love this borderpunch (from Martha Stewart) !I also embellished the insides w/the cornerpunches and some rubons from Sweetness :)
This layout was for the same challenge as well. Sketch by Becky Fleck. I used Pink Paislee’s Cupid-collection for this one combined w/Hambly Screenprints :) And I love my necklace – more so because I know my kids loves it too – Adrian’s proud when I’m wearing it, while Amalie keeps asking to “open the book” so she can point out that there’s her, and there’s Adrian…
I like how the black Hambly rubons beneath the letters really make this layout methinks. And I love the flip notes (Here: from Sweetness)...!
Simply Handmade Blog hosted a challenge about Halloween-tags. Figured I’d join, creating spooky bookmarks for my kids :P Here: Pink Paislee’s Hocus Pocus-line..
Still Pink Paislee’s Hocus Pocus-line
And finally – one w/Hambly Screenprints-stuff :)
On to the comments:
HegeAL Said,
Oi..var hvitt på vestlandet ja gitt. Her er det kaldt, men ingen snø enda.
Digger forresten Loen i forrige innlegg *lol* Vi er nok ikke 19 lengre nei. MErker at 30 tallet nærmer seg farlig fort :-P
Ha ei god helg, Ania!!
-klem-Lula Said,
Vi hadde lett snøfall her igår kveld, men det la seg ikke. Jeg ELSKER snø jeg da, så håper iallefall det blir hvit jul:) De bollene dine så fantastisk fristende ut! Loen under her kjenner jeg meg igjen i gitt hihi. Nå er jeg blitt litt uti 30 årene, egentlig nærmere 40 (huff!!). Du er fortsatt helt rå på å kombinere ark, slik at de passer sammen. Takk for masse inspirasjon Ania:)
Ha en flott helg der borte på vestlandet:))
Glad jeg ikke er den eneste som ikke er 19 lenger…ellerno….;p (takk for fine ord ;D)
Eli Said,
Mmm - deilig bakst :) Men BT har ikke rett; om de ikke tenker bare Bergen da. Her ute har det snødd tidliger enn dette i oktober for det husker jeg veldig godt. Det var nemlig den 19 og det var en lørdag, så det er noen år siden, og ei venninne av meg skulle gifte seg og ble LITT overrasket over det voldsomme snøfallet ;) Snø er fint det - men kunne godt ha latt vente litt på seg. Snø er fint om vinteren; og helst oppe i fjellet så man kan bestemme selv om man vil besøke den. Men sånn som vi hadde det i de første mnd i år var veldig greit. Januar ble en lys og fin mnd i forhold til hva det pleier å være :) Flinke deg som skifter dekk sjøl; hvorfor skal ikke vi damer gjøre det likså godt som en mann? Jeg har et problem; SUV-dekkene er litt tunge! Skiftet på gamlebilen men denne klarer jeg ikke. Godt man vet hvordan en telefon virker og kan få noen til å hjelpe seg ;)
Dekkskiftebildet er skikkelig kult! Godt jobba Adrian :):)
Klem
Sånn er det med de store avisene; det er storbyene som teller, ikke grisgrendte strøk ;p Og ja, fliiinke Adrian og ikke minst, FLINKE MEG! :D
Ps. Tunge SUV dekk? Pffft…unnskyldinger ;p
Maren Said,
Digger layouten! Og kortet var superfiiint. :]
Snø. :( :( : Godt å se at det ikke er bare jeg som ikke er happy for snøen!
Vet du, nå gleder jeg meg litt til Amalie kommer hjem for hun vil fortsette lage snøhuler og sånn i hagen…og jeg må finne ut hvor skiskoene ble av..så lenge jeg kan være inne og kikke/ta bilder ut vinduet :P (men altså, det verste med vinteren er jo de enorme temperaturforskjellene – ute vs inne i en fullstappa buss, feks…
pattyo Said,
I am envious that you have snow already! I am a winter season person (probably not a lot of us around!). The buns look delicious. I wish there was an English translation.
Winter season person! So these people really do exist! :p
I could give it a try I guess, it’s really worth the time!
Chocolate buns (original Norwegian recipe here, go there to see the step-by-step images :) )
900-1000 g flour
5dl milk (approx 30 degree Celsius)
25-50 g baker’s yeast (25 if you’re able to leave the dough for 1.5-2 or more hours, 50g if only one hour)
150g sugar (white refined)
2 ts grounded cardamom
(I also added some vanilla, I’m addicted to adding vanilla to anything sweet)
1/4 ts salt
1egg
approx 150 g diced butter
Mix the above together, apart from the butter (use a kitchen aid or similar on slow speed for approx 10-15 minutes). When smooth, add the diced butter and mix for another 10 minutes or until all the butter is absorbed in the dough. Cover with plastic and let it ferment (sp?) for at least 1 – 1,5 hour, preferably a little longer if you’re able to.
The fill:
1,5 tbl baking cocoa powder
3 tbl sugar
soft butter
50g plate of dark chocolate, finely chopped
Mix the cocoa and sugar and chop the chocolate. When the dough is ready, roll it out into a large rectangle and apply softened butter to half the rectangle. Add the cocoa/sugar and chocolate and cover the filled side with the non-filled one. Roll it lightly before cutting into strips and wrapping them into the buns (I’d suggest looking at the images on the original blog as the images explains it so much better :) )
Let the buns double in size, apply beaten egg on the surface and bake at approx 225 degrees Celsius (437 F) for about 10-15 minutes. Because all ovens are slightly different when it comes to actual heat it’s advised to watch the buns the last minutes to determine when to take them out :)
Hmmm I think that’s it – let me know of corrections and stuff please :)
TGIF – AND HOORAY (NOT) FOR INTERNATIONAL CAPSLOCK DAY! :p
Title: “A few small bruises” – Maria Mena